Skip to content

Υαλουρονικο Οξυ

    Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τη λείανση των ρυτίδων και των πτυχών στο πρόσωπο, την διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και για την ενίσχυση των χειλιών. Δίνει πιο ξεκούραστη και νεανική όψη.

    Το υαλουρονικό οξύ είναι σημαντικό συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Η πιο σημαντική λειτουργία του είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό στους ιστούς, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ ακόμη μεταφέρει πρωτεΐνες, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

    Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί λίγο χρόνο, ανάλογα από την περιοχή την οποία θέλουμε να διορθώσουμε. Κατά την διάρκεια της θεραπείας, ο ιατρός τοποθετεί το υλικό με λεπτή βελόνα, λειαίνοντας τις ρυτίδες και δίνοντας τον χαμένο όγκο στις περιοχές που χρειάζεται. Στα χείλη δίνει όγκο, διορθώνει το περίγραμμα και τα κάνει πιο όμορφα.

    Το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 έως 12 μήνες, ανάλογα από την περιοχή και το προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί. Οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις καθημερινές τους δραστηριότητες.