Skip to content

μεσοθεραπεια 

    ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

    Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP είναι μία μέθοδος, απολύτως ασφαλής, διότι χρησιμοποιούμε το πλάσμα από το αίμα του ίδιου του ασθενούς που είναι πλούσιο σε αυξητικούς και αναδομητικούς παράγοντες, διεγείροντας έτσι τα βλαστοκύτταρα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστικές ίνες.H θεραπεία PRP είναι αποτελεσματική για την μείωση των λεπτών ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος καθώς και για την αντιμετώπιση των ουλών που προκύπτουν μετά από ακμή, επεμβάσεις, τραυματισμούς και εγκαύματα. Εξασφαλίζει την σφριγηλότητα και τη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού καθώς επίσης και τη λάμψη της επιδερμίδας.

    Το PRP εφαρμόζεται και στο τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Οι αυξητικοί παράγοντες του πλάσματος ενεργοποιούν τα αδρανή βλαστοκύτταρα της περιοχής για την δημιουργία νέων τριχοθυλακίων και πολλαπλασιάζουν τα κύτταρα της περιοχής για καλύτερη αιμάτωση της κυκλοφορίας του αίματος του τριχωτού της κεφαλής. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι φυσικά, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία και προληπτικά καθώς εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα.

    ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

    Η μεσοθεραπεία είναι μια απλή ,μικρής διάρκειας ,σχετικά ανώδυνη αισθητική πράξη. Με την τεχνική των πολλαπλών μικροενέσεων, ενίονται στο δέρμα βιταμίνες Α, Ε, C, αμινοξέα, DMAΕ, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, φαρμακευτικές ουσίες και λιπολυτικοί παράγοντες (φωσφατιδυλχολίνη).