Skip to content

Κρυολιπολυση

    Η Κρυολιπόλυση αποτελεί επαναστατική, καινοτόμο, μη επεμβατική μέθοδο καταστροφής των λιποκυττάρων και εξαφάνισης του τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο και χωρίς παρενέργειες.

    Η Κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται με δύο τεχνικές: την αναρρόφηση και την ψύξη. Με την αναρρόφηση στοχεύουμε την υπό θεραπεία περιοχή, που πρόκειται να υποβληθεί σε ελεγχόμενη ψύξη. Η υπό θεραπεία περιοχή υποβάλλεται σε ελεγχόμενη ψύξη από -4 έως -9 °C, ανάλογα με τον όγκο του λιπώδους ιστού. Στη θερμοκρασία αυτή το νερό των λιποκυττάρων κρυσταλλώνεται, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους και την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων. Στη συνέχεια, με απόλυτη φυσιολογική διαδικασία τα λιπαρά οξέα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. 

    Με την επαναστατική και υπερσύγχρονης τεχνολογίας της Κρυολιπολυσης CRISTAL (ICE AESTHETIC) μπορεί να πραγματοποιηθεί η θεραπεια σε καθε σημείο του σώματος καθώς και στο πρόσωπο. Προκαλείται μια απόλυτα ελεγχόμενη ψύξη της θεραπευόμενης περιοχής αποφεύγοντας τον τραυματισμό του δέρματος καθώς και των υποκειμένων ιστών. Συνήθως απαιτείται μόνο μία θεραπεια. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και μια δεύτερη θεραπεία. 

    Η θεραπεια δεν απαιτεί τη χρήση τοπικής αναισθησίας και δεν απαιτείται η αποχή από τις όποιες σωματικές δραστηριότητες. Ακόμη και αθλητικές δραστηριοπτητες μπορούν να γίνουν άμεσα μετά από την κρυολιπόλυση

    Η θεραπεια διαρκεί ανάλογα με την περιοχή από 30-70 λεπτά. 

    Η Κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες με τοπικό πάχος που επιμένει, παρότι ακολουθούν δίαιτα και γυμναστική. Επίσης είναι κατάλληλη μέθοδος για οποιονδήποτε επιθυμεί να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος οριστικά. Μετά τη συνεδρία εμφανίζεται ήπια ερυθρότητα και ίσως ένα μούδιασμα στην περιοχή, που εξαφανίζονται τις επόμενες ώρες. Εφαρμόζουμε ειδικές κρέμες σύμφωνα με την υπόδειξη του ειδικού Ιατρού και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις δραστηριότητές μας, ακόμα και για άθληση.